24 Haziran 2011 Cuma

Reyyan pastanesi















Kuşadasından dönüşte İzmir'e ateş'in amcası Okay'a uğradık. Hem Okay'ı görürüz hemde hava biraz serinler öyle yola çıkarız dedik. Okay'da oturduk Ateş uyudu uyandı yemek yedir derken benim akıma daha önce Vedat imor'de seyrettipim Reyyan Pastanesine gidelim dedik. Tam bir macera oldu bizim için Okay arayıp yerini öğrenmesine rağmen yarım saat yeri aradık.Laf olsun diye değil gerçekten yarım saat aradık. En nihayet bulduk pastaneye bir girdik oturacak yer yok. Garsona ben istanbuldan geliyorum pastalarınızı yemeden gitmem lütfen bana yer bulun dedim. sağolsun garson bir yer ayarladı. Fakat pastaları gerçekten çok güzeldi. afiyetle yedik. Sonrada yola çıkmaya hazırlandık. Bende Ateş acıkmıştır diye yoğurt yedireyim dedim demez olaydım. Bir ağlamaya başladı yarım saat susturamadım.En sonunda bir Opet'e girdik aldım bahtaniyeye koydum salladık Okay'lada öyle sakinleşti. Uyudu bizde akşam 7 gibi yola çıktık. 8,30'ta tekrar uyunadı. Bir saat kadar oyalandı tekrar bir benzinciye girdik bahtaniyede salladık gece uykusuna geçti bizde rahat bir nefes aldık. Gece 3 gibi eve geldik tatil maceramız sona erdi. Döndük kürkçü dükkanına :)

tatil maceraları

Boncuk gözlü kuzum benim:)))




Dişleri kaşındığı için herşeyi ağzına alıyor. Kemirmeye çalışıyor perişan oldu canım:(


















Bizim paşa denizden pek hoşlanmadı. Kuşadasının denizi dalgalı birde çocuğa soğuk geldi. Daha ayağını kuma koyar koymaz ağlamaya başaldı. Bende ona havuz almıştım onun içinde oturur dedim ama ilk etapta hoşlanmadı onada girmek istemedi. Bende akşam havuzu odada kurdum ve onun içine koyup alışmasını sağladım. Sonra ertesi gün havuz başına götürdüm önce onu koydum sonrada yavaş yavaş havuza su koydum alıştı. en sonundada bebek havuzuna soktum hiç korkmadı aksine hoşuna gitti konuşup durdu benimle kuzum...

bloga geri dönüş :)))











































Uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya başlamaya kararverdim. İnsan ara verince tekrar başlamakta çok zorlanıyormuş. Geçen zaman içinde kuzum 4 diş çıkardı ve bir tatil yaptık.













İşyerinden bölüm arkadaşlarımın hepsi hamile olunca bu sene tatil yapamam diye plan yapmamıştık. Ama baktım mehmet bey tatil planı yapıyor bende hemen kendimi araya sıkıştırdım.Bende tatile çıkıcam deyip aradan sıyrıldı. Bir hafta Kuşadası'na gittik. Kuşadasında kuştur tatil köyüne gittik çok memnun kaldık. Küçük çocukla gidilenilecek bir yer. Bir kere elemanları çok ilgili ve yardım sever. Ateş'in sebze çorbasını hergün özel hazırladılar. Ahçıyla çorba konusunu konuşmak için yanaşıp durumu anlattım ahçı ne demek sizin çocuğunuz bizim çocuğumuz ne isterseniz yaparız deyince şoka giriyordum. Tatilköyü tek katlı yada 2 katlı binalardan oluşuyordu. Önce bizi havuzdan uzak bir odaya yerleştirdiler. Sonra benim ısrarlarım sonucu odamızı havuz kenarıdaki bir yere taşıdılar. Odanın balkonundan havuz 2 adımdı o kadar yakındı. Ateş uyurken benle koray sırayla havuza girdik.













Bu arada benim oğlum çok çapkın olacak şimdiden öyle gözüküyor. Yandım kızlardan çekeceğim var. Koray o sana iyi oldu. Çok büyük konuştun Allah sana öyle bir çocuk verdi deyip kızdırıyor. Tatil boyunca gördüğü her kıza resman asıldı. Kendine baktırıp sevdirinceye kadar yapmadığını bırakmadı. Olay şöyle gelişiyordu. Ateş bebek arabasında bize doğru dönük beni görüyor ve sürekli söyleniyordu. Höydöydöy şeklinde sonra yanından bir bayan geçtiğini görüyor hareket şu: Olabildiği en sevimli halini alıp gülücükler atıyor işe yaramazsa muhteşem kahkahalarından atıyordu. Tabi buna dayanamayan kızlar bizimkini sevip yanından öyle geçiyordu. Kızlar geçince bizimki yine söylenmeye devam ediyor... Bu iş 5 gün boyunca devam etti.. Bu cocukla çok işim var çooooook...