30 Eylül 2010 Perşembe

DOGUM TARİHİM BELLİ OLDU ....

Bugun dogum tarihim belli oldu. 02.10.2010 Hisar ıntercontinental'de sabah 8'de Ateş'imize kavuşuyoruz. Garip bir duygu içindeyim. Hala inanamıyorum. Bu cumartesi oğlumu kucağıma alacağım. Bugunlere geldiğimiz için ne kadar şükretsem az. Uzun bir yolun sonu yeni bir hayatın başlangıcındayım. Dönüm noktamda 2 Ekim... Allah isteyen herkese nasip etsin. Herşeyimiz hazır bir oğlumuz eksikti oda geliyor inşallah... Koray'da şokta. Durup durup cumartesi geliyor değilmi diyor.Canım benim çok heycanlı.

14 Eylül 2010 Salı

Bayramın 2. günü Doğum günüm

































Koraycığım sağolsun doğum günümde yoğun bir program yapmış. Bana bir hafta önceden bayramın ikinci günü( 10 eylül doğum günüm) için plan yapma ben yapıyorum dedi. Bende uslu bir kız olup hiçbir progman yapmadım. Planı sabahtan başladı. Bankadan arkadaşlarıyla birlikte Sapanca'da kahvaltı planlamış. Gittiğimiz yerin adı Natürköy'dü. Çok güzel bir yer. Heryer yemyeşil. Çoluğunu cocuğunu kapan gelmiş. Çocuklu aileler için ideal biryer. Biz çok beğendik herkese tavsiye ediyorum. Kahvaltı yaptık sohbet falan derken saati 5 yapmışız. Eve geldik biraz dinlendik daha sonra akşam yemeği için İdealtepede olan Maria'nın bahçesine gittik. Orası içinde mezeleri çok güzel demişlerdi. Aç gözlülük yapıp mezelere saldırınca ana yemeğe yer kalmadı malesef :) birde son olarak Pelit'te pasta yiyince eve pestil halde girdik. Çok güzel bir gündü. Kocacığıma tekrar teşekkür ediyor ve devamını diliyorum.




Aslına bakılırsa bu son gezmelerim bir daha ne zaman gezemeye çıkabiliriz bilmiyorum diyerekten tüm bayram boyunca gezdim. beni gören herkes gez gez bu son gezmelerin diye dalga geçtiler. Bende herkese ateş biraz daha büyüsün biz onuda alır gezeriz diyorum ama dediğime kendim bile inanasım gelmiyor :)

7 Eylül 2010 Salı

Koraycım sınavı kazandı

Canım kocacığım emeklerinin karşılığını aldı. Sınavı kazandı. Çok mutluyuz. Bebek kısmetiyle gelir derler bizimde öyle oldu. Bakalım hani şubede işe başlayacak. Bu arada oğluşumuzun doğumuna da 1 ay kaldı. Geriye sayım başladı.....

1 Eylül 2010 Çarşamba

En nihayet odamız tamam

En nihayet yatağına uyku setinide serdim

Odanın bitmiş hali hoşuma gitti










Pencerenin altına küçük bir figür koyalım istedik


kapının yanındaki duvar






yatağın üstündeki duvarı ana duvar yaptık





Canım kocacığım benim direktiflerimi yerine getirirken:)








İlk boy cetvelinden başlayalım istedim







Koraycığımın sınavı bitince ikimizde büyük bir stresi atlatık. İnşallah sınavıda kazanır da yaptığı tüm çalışmalar boşa gitmez. O kadar çok çalıtıkti son hafta beni resmen evden kovdu :) Bir hafta annemlerde kaldım. oda rahat rahat evde ders çalıştı. Pazar günü sınav bitince artık odamızla ilgilenebiliriz dedik. Ama ancak bu akşama nasip oldu stickerlerimizi yapıştırdık. En nihayet odamız bitti. Tabi halıyı saymazsak.... ne bitmez odaymış yarab :) Allahtan oda 9 metrekare birde daha büyük olsaydı halim nice olurdu. İşte meşhur oğluşumun odası :)